web analytics

werkplek

Goed gereedschap is het halve werk!

Dit geld ook voor het digitale gereedschap dat je als ondernemer nodig hebt. Hardware zoals een  laptop en een printer, maar ook cloudoplossingen zoals het gebruik van een server op afstand, bestanden opslaan in Onedrive, een complete werkplek met Office 365 en webmail.

Ook hiervoor bieden wij de oplossing binnen ons concept van lage investeringen en een contract dat per maand opzegbaar is.

Office 365

Office 365

Office 365 biedt vele mogelijkheden. De meest bekende is waarschijnlijk e-mail.

Maar wist je dat met Office 365 ook tegelijk met meer mensen  in hetzelfde (Word, Excel, PowerPoint) bestand kunt werken. En dat je met Onedrive ook altijd bij je bestanden kunt of anderen toegang kunt geven.

En met pakketten als Sharepoint en Team heb je als snel je eigen intranet of je eigen projecten omgeving. De mogelijkheden van Office 365 zijn enorm en elke dag komen er nieuwe functies bij. Je kunt Office 365 gebruiken op alle smartphones, laptops, tablets en pc’s van Apple, Microsoft of met Android™

Maar ook een product als Office 365 vraagt beheer. Denk aan gebruikers aanmaken, nieuwe mailadressen, instellingen om te voldoen aan de AVG enzovoort. Dit regelen wij uiteraard voor je! Je bestanden en gegevens blijven van jou. Jij bepaalt wat ermee gebeurt. En je kunt ze makkelijk en volledig meenemen als je voor een andere oplossing kiest. Zolang je abonnement duurt en nog 90 dagen erna kun je op elk gewenst moment en om welke reden dan ook een kopie van al je gegevens downloaden.

HetSein is Microsoft partner en we helpen je graag verder met het juiste digitale gereedschap

Subscribe

en krijg het laatste nieuws

Support