web analytics

websites

Onze kijk...

Als ondernemer ben je vaak al druk genoeg en ontbreekt de tijd voor andere zaken zoals het maken van een website. Vaak is dit een ’oh ja, moet ook nog…’ Terwijl dit het wel je visitekaartje is. Wees eerlijk hoe vaak heb jij niet even een bedrijf gegoogeld waar je zaken mee wilde gaan doen?

En dan is de website wel je eerste indruk van het bedrijf. En het belang van een goede eerste indruk kennen we allemaal. Maar het laten maken van een website is vaak een kostbare zaak die vaak grote investeringen vraagt en verplichtingen voor een lange tijd. Bij hetSein kan het anders: voor een vast bedrag per maand alles geregeld en zonder verplichtingen. Geen grote investeringen en per maand opzegbaar.

 

Doe-Het-Zelf

Als je de tijd er voor neemt kun je zelf je website maken. Het Sein biedt je de professionele tools die wij ook zelf gebruiken. Dit gaat verder dan alleen de software om de site te bouwen. Wij leveren ook andere tooling voor het optimaliseren van de website, zodat deze lekker snel is en goed laadt. Ook op mobiele devices zoals een smartphone of tablet.

De ondernemer

Wij bouwen en optimaliseren jouw website. Wij zorgen voor een website die er ook op een smartphone of tablet goed uit ziet. Een unieke website passend bij jouw onderneming.  Standaard bevat het pakket al een home pagina, voor maar €5,- per pagina extra kun je dit onbeperkt uitbreiden.  Ook teksten kunnen geleverd worden tegen een eenmalige geringe meerprijs, hiervoor werken wij samen met professionele tekstschrijvers. 

Een website is nooit af, want je onderneming verandert ook steeds. Daarom kun je elke maand een aantal wijzigingen door ons laten uitvoeren. Dat is bij de prijs inbegrepen.

De Specialist

Als ondernemer is het goed mogelijk dat je meer nodig hebt dan gemiddeld. Bijvoorbeeld door een actie die veel bezoekers naar de website gaat trekken. Of is de website zo cruciaal dat de beschikbaarheid essentieel is. Voor deze situaties biedt hetSein een ondernemerspakket aan met capaciteit die optimaal mee kan schalen. De website wordt nog meer op maat gemaakt. 

Subscribe

en krijg het laatste nieuws

Support